sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Epäonnistuneet hyvästit

Torstai oli toukokuun viimeinen päivä. Koska palaan kesäkuussa Suomeen, en ole enää maksanut kielikurssin enkä kuntoklubin kesäkuun maksuja. Siispä torstaina lähdin laittamaan molemman paikan ovet lopullisesti perässäni kiinni.

Kuntoklubin eli viisikerooksisen Sato Sportin urheilupalatsin sisäänkäynti on kuin hotellissa. Ala-aulassa on taidetta ja sohvaryhmiä. Respan ohi automaattiportista kuljetaan henkilökohtaista kulkukorttia vilauttamalla .
Kuntoklubilla viihdyin taas niin, että ryhdyin pohtimaan, eikö sitä nyt voisi vaikka maksaakin koko kuukauden vaikka ei käytä kuin osan ajasta? Tai ostaisiko aina kertakäynnin? Yhdelle tutuksi tulleelle kuntosalispanskille yritin selittää dilemmaani, jonka hän ratkaisikin samantien: ne myy myös puolen kuukauden jaksoja! Se siitä. Ostin sellaisen ja jatkan kuntoklubilla lentokoneen lähtöön asti! 
Kerroksen 3 kuntopyöräpyhättö vatsalihasosastoineen ja juoksumattojaoksineen. Ja koko talo täynnä ILOISIA IHMISIÄ! Espanjalaisella kuntoklubilla jutellaan, tervehditään ja nauretaan. Monitorit eli kuntosaliohjaajat kulkevat ihmisten parissa juttelemassa, kyselemässä kuulumisia ja neuvomassa!
Kielikurssille menin sittten kuntoklubilta ja kerroin, että olen viimeistä kertaa. Eh. Eiväthän ne muut siihen suostuneet. Opekin, Rebeca, totesi, että hän ei ollut muistanut asiaa, joten pakko sinun on tulla ensi kerralla vielä, että hän ehtii tehdä todistuksen kurssista. Maksaa ei tarvitse, mutta mukaan voi vielä tulla...ei tämä nyt niin tarkkaa ole, mehän olemme Espanjassa!

Siispä jatkan vielä ensi viikon molempia. Hyvästien aika...no jaa..ehkäpä minä syksyllä tulen käymään!

Mistä sitten tietää, että olemme modernilla espanjalaisella sporttiklubilla? No kun saunan oveen ei ole painatettu kylttiä "Ei uima-asussa" vaan "Ihokarvojen ajaminen ehdottomasti kielletty". Sato Sportin kuntoklubilla on myös urheilulääkäriasema ja esteettisen lääketieteen keskus, joka tarjoaakin nyt laserdepilaatiota, siis karvojen poistoa laserilla. Heheh, voi teitä, espanjalaiset karvakädet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti