torstai 19. tammikuuta 2012

Manuel Fernandezin näyttely

Caracterizacionin tunneilta teimme ekskursion sevillan Lope de Vega -teatteriin, jonka historiaa tihkuvassa rakennuksessa vieraile myös erilaisia näyttelyitä. Tällä kertaa siellä oli esillä Manuel Fernandezin näyttely Fashion Art, joka esittelee eri kuvataiteilijoiden öljyvärimaalauksista sommiteltuja juhlapukuja. Caracterizacionin opemme oli tietysti onnistunut sopimaan itsensä taiteilijan esittelemään meille näyttelynsä. Siitä taltioitui muutama kuva:

Lope de Vega -teatteri on Sevillan komeimpia rakennuksia, ihan Plaza de Españan ja Vanhan Tupakkatehtaan vierella. Teatterin upeassa aulassa vierailee nayttelyita.

Itse Manuel Fernandez veti meille kierroksen töidensa keskellä. Tämän tästä kierroksen keskeytti Fernandezin soiva kännykkä tai häntä kättelemään pujahtavat tutut ja tuntemattomat.






Taiteilijat, joiden maalauksista oli pukuja syntynyt. 
Ennen Gordobaa ja Sevillaa Fernandezin näyttely oli kiertueella Etelä-Amreikassa, josta myös osa pukukankaina käytetyitsä maalauksisat on kotoisin. Fernandez kertoi asuneensa ja työskennelleensä Latinalaisessa Amerikassa vuosia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti