lauantai 1. lokakuuta 2011

El Sabado

Lauantai - pitkästä aikaa vapaapäivä vailla velvotteita tai aikatauluja. Aika napakka ohjelma olikin menneellä viikolla, muutosstressiä, uusia asioita. Eihän sitä nyt ihan joka viikko muuteta 3500 km päähän, aloiteta kahta koulua ja vuokrata vieraalla kielellä asuntoa.

Kielikurssi tuli uniinkin jo. Aika haastavaa on kielen ymmärtämisen kanssa. Loppuviikon olimmekin kolmin open kanssa, kun kaksi jenkkiä vaihtoi tasokurssia, toinen askeleen alemmas ja toinen ylemmäs. Kolmas jenkiksi luulemani osoittautuikin skotiksi. Muitakin väärinymärryksiä tässä on sattunut, mutta kaikki asiat ovat kyllä järjestyneet. El Corte Inglés, paikallinen Stockka, on ihan naapurissani, joten eilen tein ruokaostoksia viikonlopuksi ihan paremmassa kaupassa. Aie oli ostaa pullo kuivaa valkoviiniä, mutta "muy seco" "erittäin kuiva" osoittautuikin kotosalla Sherryksi, erittäin kuivaksi sherryksi...

Näkymä parvekeeltani kotikadulleni Calle Martínez Montañés´lle

Tapas-baareja kun aina kehutaan, niin kävinpä eilen illalla sellaisessakin. Varomattomasti yritin tilata pari tapasta, mutta tarjoilija varoitti että annokset ovat aika suuria. Maistui!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti