keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Tanssi

Yksi Interpratación textual -koulutusohjelman oppiaineista on tanssi. Ensimmäisen vuosikurssin aikana opitaan tanssin perusteita, myöhemmillä vuosiluokilla sitten mm. sevillanoa, eli flamencon sevillalaista muotoa. Toisen tanssisalin puulattiasta lähteekin aika ajoin melkoinen kopina kun kolmannen vuosikurssin ryhmät korkokenkineen treenaavat.

Ensimmäisen vuosikurssin tanssitunnilta.
Neljän opintovuotensa aikana näyttelijöiksi opiskelevat saavat ammattinsa kannalta välttämättömät perusteet tanssista, mutta tanssijoitahan täältä ei valmistu. Kun seuraa vanhempien vuosikurssien tanssia, oivaltaa kyllä, että ainakin näyttelijän ammatissa tarvittava tanssiosaaminen on syntymässä.
Viimeisen vuosikurssin taitava Sara Mata oli yksi niistä koulun opiskelijoista, jotka saivat esiintyä koko koululle pari- / soolotanssin verran viime syksynä. Lahjakas. Kuvassa Sara opiskelijakollegansa Lunan kanssa vuoden 2010 esityksessään, josta siitäkin on kehystetty kuva taltioituna koulun toisen tanssisalin aulan seinällä.

Neizan ja Gonzalo, 3. vsk. (Foto copyright: Gonzalo Marquez Sanzhes 2012). Ei näitä andalucialasherroja katsellessa tarvitse valtavasti mielikuvitusta käyttää härkätaistelijan sielun löytymiseksi.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti